úterý 13. května 2008

PostHeaderIcon Nové funkce na Ptejse.cz

Vážení přátelé a kamarádi,

během dnešního dne došlo k upgrade celé platformy a dotáhlo se několik bugů, které zlobili. Došlo zejména k dokončení "Karty uživatele" kde je možné prohlížet informace o ostatních uživatelích jako je jejich počet bodů, otázky, odpovědi atd., lepší SEO optimalizace a dílčí uživatelské libůstky. V nejbližší době se ještě chystá listování v otázkách na hlavní stránce, listování v Profilu uživatele (nyní se zobrazuje vždy posledních 5 otázek, 5 odpovědí a 5 uzavřených otázek). 

V další fázi se zaměříme na problém týkající se posílání mailingu, aby si každý uživatel mohl zvolit zda-li chce informace o odpovědích zasílat což vnímáme jako kritickou vlastnost. Dále pak funkce "Moji kamarádi" pro užší kontakt mezi uživateli, RSS, lepší kontrolu SPAMu, práce s rozšířenými právy uživatelů a mnoho dalších.

A samozřejmě se již brzy spustí další soutěže :o)

V případě chyb, postřehů nebo dalších podnětů neváhejte položit komentáře pod článkem. Budeme za ně rádi.

Děkujeme za přízeň,

Tvůj Tým Ptejse.cz

2 komentářů:

xyzo řekl(a)...

dobrý deň, velmi sa mi páči váš sysém a keďže by som chcel svojou maličkosťou pomôcť tak pridávam návrh aby ste medzi zoradenia (s odpoveďou bez odpoveď, poterbujú odpoveď) pridali aj otvorené otázky a uzatvorené otázky, lebo keď chcem niekomu odpovedať tak musím dlho hladať otázku ktorá ste nie je uzavretá

Ptejse.cz řekl(a)...

Dobry den, dekujeme za podnet. O tomto neduhu vime a jiz jsme zadali programatorovi k reseni. Tato funkce se na serveru zobrazi a byla ji dana nejvyssi priorita.

Podpořte server ptejse.cz

 Ptejse.cz Sadu ikonek na podporu serveru Ptejse.cz naleznete zde

Stačí vám kategorie na Ptejse?

Archiv blogu

Nejnovější otázky

Facebook